Wethouder Eijbersen blaast een blaadje mee

Wethouder Eijbersen blaast een blaadje mee

Nieuws

Maandag 3 december versterkte wethouder openbare ruimte en werk en inkomen, Jorrit Eijbersen een groenteam van Biga Groep in Bunnik. De wethouder wil hiermee laten zien hoe belangrijk hij het bladblazen vindt.

De reactie van Eijbersen: ‘Nog best zwaar zo’n apparaat van 11 kg op je rug. Respect voor de mannen. Mooi werk wat Biga hier uitvoert samen met het team van de RMN. Echt teamwerk: eerst wordt het blad geblazen, daarna opgehaald en direct daarna wordt de straat schoon gemaakt. En dit allemaal zoveel mogelijk buiten de spits zodat de bewoners van Bunnik maximaal plezier ervan hebben.’

Biga Groep
Het sociaal werkbedrijf is uitvoeringspartner van de Participatiewet van de gemeenten en werkgevers in de regio Kromme Rijn Heuvelrug. Zij begeleiden mensen naar werk door mensen in dienst te nemen of ze te helpen bij hun zoektocht naar een baan.

 

 

 

 

 

 

Fotobijschrift: Bladblazen een serieuze taak voor wethouder Eijbersen.

Menu